Τι κάνουμε

Επισκεφεθείτε το κατάστημα μας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 20 στα Μελίσσια , σ’ένα ιδιαίτερα φιλικό και έμπειρο περιβάλλον , να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας δώσουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις ώστε να νιώθετε όμορφα και ασφαλείς στον προσωπικό σας χώρο .

Η εταιρία PaterakisEuropa είναι μια πατροπαράδοτη ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου πάνω από 15 χρόνια .Η υψηλή ποιότητα κατασκευής που προκύπτει από τη συνεργασία με την Europa σε συνδυασμο με την άρτια τεχνική τοποθέτηση έχουν καταστήσει την PaterakisEuropa μια από τις πλέον καταξιωμένες και αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο της.

 

H διαδικασία που ακολουθούμε

Ελάτε να συζητήσουμε και να βρούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για την επένδυση των χρημάτων σας, να είστε σίγουροι ότι σε μας μπορείτε να βασιστείτε.

Μελέτη των επιλογών σας

Μαζί θα μελετήσουμε το χώρο σας και θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατές επιλογές για την επιλογή των κουφωμάτων αλουμινίου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Μελέτη και σχεδίαση του χώρου σας

Στη συνέχεια οι συνεργάτες μας θα καταγράψουν με βάση την επιλογή σας , όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και θα σας αποστείλουν την προσφορά μας.

Ολοκλήρωση

Μετά την παραλαβή των κουφωμάτων σας , και αφού μας ενημερώσετε για το πότε σας εξυπηρετεί να γίνει η τοποθέτηση , προχωράμε στην τοποθέτηση στο χώρο σας αναλαμβάνοντας και την αποξήλωση των παλιών σας κουφωμάτων!

Η δέσμευση μας

Δεσμευόμαστε ότι η πολυετής εμπειρία μας θα σας αφήσει ικανοποιημένους

Η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι όποια κι αν είναι η κατάσταση του χώρου σας και των κουφωμάτων σας δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο παρά μόνο με την επιλογή των κουφωμάτων σας.
Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!