ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η PaterakisEuropa είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Europa και τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ειδίκευση στα συστήματα αλουμινίου Europa.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη αντικατάσταση των κουφωμάτων σας ,την αποξήλωση των παλαιών καθώς και την εγκατάσταση κουφωμάτων στο νέο σας χώρο .

Συμβουλές για την αγορά και εγκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου

Εφόσον έχετε αποφασίσει να επενδύσετε τα χρήματα σας για την τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου ξεκινάτε έρευνα αγοράς.Είναι πολύ σημαντικό να απευθυνθείτε σε εταιρίες που έχουν έδρα και κύρος στο χώρο.

Καθώς μπαίνετε στην εταιρία που έχετε επιλέξει είναι σημαντικό να έχετε φιλική αντιμετώπιση.
Είναι φανερό πως σε ότι αφορά το σπίτι που έχει σχέση με διαστάσεις και σχεδίαση, είναι σημαντικό να επισκεφθούν το χώρο σας έτσι ώστε να υπάρχει άμεση εικόνα και κατ’επέκταση ακριβείς διευκρινήσεις που αφορούν το προϊόν και την τοποθέτηση.

Οι διευκρινήσεις που θα δοθούν από τον εκπρόσωπο της εταιρίας θα είναι αρωγοί για την απόφασή σας.Αρχικά η επιλογή κουφωμάτων αλουμινίου πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.Αφορά τον τρόπο κατασκευής και τους μηχανισμούς , γιατί αυτό μπορεί να μειώσει τη λειτουργικότητα του προϊόντος.

Ο μηχανισμός αν δεν συνοδευτεί από το σωστό τζάμι στο πάχος που χρειάζεται τότε αυτο μπορεί να δημιουργήσει ένα ακόμα πρόβλημα.Οπότε καλό θα ήταν να ζητηθούν διευκρινήσεις και πάνω σε αυτό το κομμάτι.Άλλος ένα παράγοντας που πρέπει να υπολογίσουμε είναι οι κλιματολογικές συνθήκες που μπορούν να επηρρεάσουν την απόδοση ενός προϊόντος που δεν έχει επιλεχθεί σωστά για το συγκεκριμένο χώρο.

Μετά λοιπόν την μελέτη που έχει γίνει και τις διευκρινήσεις που έχουν δοθεί είναι σημαντικό να μας δωθεί εγγράφως η προσφορά , η οποία πρέπει να είναι αναλυτική ως προς τον τύπο και την ποιότητα των κουφωμάτων , και θα πρέπει να περιγράφει τι ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή και την τοποθέτηση των αλουμινίων και φυσικά αναλυτικά τις τιμές όλων των παραπάνω.

Έχοντας πλέον κάνει έρευνα αγοράς θα πρέπει να συγκριθούν οι προσφορές που έχουν δοθεί. Να έχετε υπόψιν σας ότι η σύγκριση των τιμών και προϊόντων θα είναι σωστή μόνο αν το θέμα τους αφορά το ίδιο αντικείμενο ως προς την ποιότητα!
Η σήμανση CE είναι υποχρεωτική για όλους τους κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου γι’αυτό θα πρέπει να αναφέρεται και να δίνεται στον εκάστοτε καταναλωτή.

Είναι φανερό πως στην αγορά υπάρχουν πολλές εταιρίες αλουμινίων που κατασκευάζουν και τοποθετούν τα προϊόντα τους. Πόσες όμως πραγματικά είναι εκείνες από τις οποίες ο αγοραστής μένει πραγματικά ικανοποιημένος και ασφαλής ;
Η απάντηση είναι πως ο καταναλωτής μένει ευχαριστημένος από μια γνωστή και άρτια καταρτιμένη εταιρία που προσφέρει πιστοποίηση για τα προϊόντα της.

Αφού λοιπόν έχουμε καταλήξει στο σε ένα σωστό και πιστοποιημένο προϊόν έρχεται η στιγμή της τοποθέτησης.
Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν εξειδικευμένοι συνεργάτες έστι ώστε να αποφευχθούν λάθη και ζημιές οι οποίες μπορεί να επηρρεάσουν τη συμπεριφορά του προϊόντος.
Η τοποθέτηση σε συνδυασμό με ένα άρτια κατασκευασμένο προϊόν είναι το ίδιο σημαντικό.

Από τα παραπάνω προκύπτει πως θα πρέπει να περιγραφεί τι ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή και την τοποθέτηση των αλουμινίων και φυσικά αναλυτικά για τις τιμές των προϊόντων.Πριν περάσουμε στην αγορά κουφωμάτων αλουμινίου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς το σε ποιούς θα αναθέσουμε την εργασία , να έχουμε πλήρη ανάλυση των προϊόντων μέσα από μια έγγραφη προσφορά και εξειδικευμένο προσωπικό ως προς την τοποθέτηση.

Για όλους τους παραπάνω λόγους , σας καλούμε να μας επιστευτείτε . Δεσμευόμαστε ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι !